HERO RUGBY INTAKE 1

Posted by fendi ihsan | 7:49 PM | | 0 comments »



Salam Bang Nasir, saya pernah main Rugby satu team dengan Kol. Wong Hin Jee, dia punya flying tackle fulamak!!! sure usung keluar padang hahahaha...masa yang sudah lama pergi tapi masih teringat2 kenangan manis tu
schilt

salam brader

Hero Rugby 1968 kini berumur 57 tahun.
Nak cungkil sejarah mereka Br Nasir boleh tolong cerita.

Munawar
Dahlan
Harith
Osman
Sardi
mereka adalah pemain rugger yang hebat 1968.1969, 1970

RAR




Rugby intake satu - kesah-kesah nya kenalah tanya team captain Brader Amin 011, saya memang dalam team masa tu tapi sebagai ull time pemain simpanan hanya bermain sekali saja sebagai full back itu pun tak sampai habis masa dan seorang simpanan lagi dah dapat full time linesman ia itu Brader Abd Hamid 052 (Arwah)

BRADER NASIR


Kalau ada gambar Rugby Intake 1 boelhbagi ccyber untuk masuk dlm blog xafatsruby.......

Dengan sikit story......

RAR



Bila the best tackler & fast flanker dari intake 6 mula bercakap tentang Rugby...hahahaha,
Masa Tri-Service lawan Navy , side step saya selalu tak menjadi bila Ramle Mingon membuat kerlingan mata yang tajam tu...
Skot, kita form up Veteran Rugby Team, atleast kita boleh masuk 7 aside for Veteran kat Hatyai 7's , apa macam ?..


schilt

0 comments